Oktatóképzés

Az AquaNatal olyan finom fokozatossággal érkezett hozzám, akár egy csörgedező patak. A 90-es évek végéig nem is képeztem AquaNatal-oktatókat, mígnem néhány bába, akik a tanulással és csendes elvonulással töltött műhelyeket látogatták, közülük is különösen az 1995-ös japán csoport, arra nem kértek, hogy szervezzek nekik tanfolyamot az AquaNatal oktatási módszerének átadására. Ezt követően a Puerto Rico-i asszonyok unszolására tartottam meg az első AquaNatal alapkurzust, amely azután elindította a képesített AquaNatal oktatók kiképzését, hogy ettől kezdve mások is hivatalos oktatókká válhassanak.

Aquanatal class prenatal water exercise in the pool allows low impact exercise and streching to help prepare you and your body for labor

Az AquaNatal oktatóképző program egy olyan átfogó képzés, amely képesítést hivatott adni az Amerikai AquaNatal módszer oktatására. A képzés célja, hogy az AquaNatal-oktatókat képessé tegye saját közösségükben az AquaNatal módszer tanítására, illetve AquaNatal programok kialakítására.

future teachers of the american aquanatal method of water exercise for pregnancy
Képes összefoglaló a 2004-es budapesti oktatóképzésről
Képes összefoglaló a 2006-os budapesti oktatóképzésről

REGISZTRÁCIÓ - MAGYARORSZÁGI KURZUSOKRA 

Kapcsolattartó:
Noll Andrea Nandu BA, CPM
nandu @ nandu . hu
+36 30 4488444 (munkaidőben)

További információ: http://www.nandu.hu/magyar/szules/aquanatal/aquanatal.htm