Water exercis classes for pregnant women prenatal water exercise class

GAIA: GLOBAL AQUANATAL INSTRUCTORS' ASSOCIATION
(AQUANATAL-OKTATÓK  GLOBÁLIS EGYESÜLETE)

A GAIA (AquaNatal-Oktatók Globális Egyesülete) tagjai képzett AquaNatal-oktatók, támogatók, szülők, a víz szerelmesei és olyan terapeuták, akik a vizet az egészségmegőrzés, a gyógyulás, a kismamák jól-léte és a szülés/születés idején kiteljesedő egészség érdekében használják.

A GAIA azt a célt tűzte ki maga elé, hogy...

*elérhetővé tegye az AquaNatal módszert minden közösség számára.

*tájékoztatást nyújtson az élvezetes, biztonságos és hatásos vízi kismama mozgás-  és wellness-programokról a világ várandósainak

*támogassa a egészség kiteljesedését, valamint a víz, mint kényelmes, biztonságos és gyógyító környezetet használatát a gyermekvárás időszakában.

*hatékonyan kiképezze az AquaNatal módszer oktatására az erre elhivatottakat, valamint hasznos forrásanyagok, olvasmánylisták, szakirodalom-frissítés és rendszeres konferenciák révén lehetőséget biztosítson számukra, hogy tovább mélyítsék tudásukat, érettségüket erre a munkára.

*működtesse az Amerikai AquaNatal módszert népszerűsítő információs honlapot, amely tájékoztatást ad az oktatókról és a várandósoknak kínált kurzusokról.

*kommunikációs hidat képezzen a szakképzett AquaNatal-oktatók, támogatók, szülők, a víz szerelmesei és olyan terapeuták között, akik a vizet az egészségmegőrzés, a gyógyulás, a kismamák jól-léte és a szülés/születés idején kiteljesedő egészség érdekében használják.

*az AquaNatal-ról szóló információk adatbankjául szolgáljon.

Ha a GAIA tagjává szeretnél válni

A GAIA tagjává válhatsz, ha AquaNatal oktatóvá képződsz.

Írj nekünk egy bemutatkozó e-mailt, amelyben megírod, miként szeretnél a GAIA tagjává válni (pl. babát vársz vagy vártok, a víz szerelmese vagy, AquaNatal-támogató vagy vagy vízi terápiában jártas)!